FAQs

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen die mij regelmatig worden gesteld.

Regelmatig krijg ik een aantal vragen die ik voor het gemak maar even op een rijtje heb gezet voor jullie! Ook wel de “meest gestelde vragen of FAQs ” genoemd. Vragen zoals, wat als je ziek word of wat als je apparatuur kapot gaat? Moeten we rekening houden met maaltijden etc. heb je na het lezen van onderstaande nog een andere vraag neem dan gerust contact met mij op!

Ja, maar dan wel non-alcoholische dranken. Ik wil graag helder blijven en de beste foto’s voor jullie maken. Champange of cocktails sla ik dan ook graag over 😉

Ik zorg altijd voor een goed ontbijt voor mezelf. Begint jullie dag al in de ochtend? Dan eet ik graag tussen de middag ook een broodje mee. Ben ik er ook tijdens het diner nog bij? Dan krijg ik ook graag een maaltijd aangeboden. Verder heb ik zo nu en dan ook vocht nodig dus voel ik me vrij om zo nu en dan wat drinken te nemen.

zodra het album ontwerp klaar is zal de verwachte leverdatum ongeveer 3 weken zijn.

Bij bruiloften hou ik 6-8 weken aan en bij een gezinsreportage 2-4 weken.

Ik heb werk altijd met meerdere camera’s, lenzen en geheugenkaartjes. Geen zorgen dus!

Ja dat kan! Via de online gallery kan je in de webwinkel allerlei producten bestellen met de door jou geselecteerde foto’s. Dus ook fotoafdrukken!

De foto’s zijn te downloaden via een onlinge gallery. Daar word jullie eigen prive gallery door mij aangemaakt en kan je de foto’s op HR formaat downloaden

Afhankelijk van de duur van de reportage lever ik meestal tussen de 250 tot 500 foto’s in hoge resolutie. Genoeg om jullie verhaal van het begin tot einde te vertellen.

Geen zorgen! Ik ben aangesloten bij een platform met meer dan 100 trouwfotografen, ook is er een spoedapp mocht er tijdens de trouwdag iets met mij gebeuren staan er altijd collega’s klaar om in te springen!

Load More


© Ditta van Gent Fotografie / all rights reserved