Buitenbruiloft | het Uilenbos | Lunteren

Buitenbruiloft

Deze prachtige intieme buitenbruiloft begon bij Nienke haar ouderlijk huis waar ze vroeger woonde. Gewoon in de achtertuin! Deze prachtig gestylde buitenbruiloft was zoals altijd weer een pareltje om te fotograferen. Het is ook zo fijn om mensen zo te zien genieten van elk moment en deze in zich opnemen om nooit meer los te laten. Dit lieve stel is stapel gek op elkaar en dat was te zien tijdens de intieme ceremonie. Ook hun persoonlijk geschreven trouwbelofte aan elkaar maakte het plaatje compleet.

De Maas

Nadat de intieme ceremonie was afgelopen stond er een heerlijke verzorgde lunch klaar bij de rivier de Rijn. Tijd voor ontspanning, een partijtje volleybal & voetbal werd ingezet. Nadat iedereen was uitgespeeld werd de jurk werd weer recht getrokken en de wandeling naar de prachtige Cunerakerk in Rhenen kon beginnen.
Na de kerkelijke inzegening hadden we tijd voor een korte shoot in het bos, vlakbij de plek waar Timos Nienke ten huwelijk heeft gevraagd. Ondertussen werd er bij het uilenbos flink geknutseld door de daggasten om vervolgens Timon & Nienke te overladen met oneindig veel bloemblaadjes! Daarna werd de taart werd aangesneden en kon het feestje beginnen!

Golden our

Na de receptie brak het golden our aan..mijn favoriete moment op de dag. We zijn wat verderop het terrein gelopen tussen de hoge dennenbomen in omringt door een stel ezels. Immers na zo’n drukke dag is even in de rust zijn, in de warme zonnestralen, een aangenaam moment. Daar hebben we nog wat prachtige plaatjes geschoten. Eigenlijk vind ik dat elk stel dit gewoon moet inplannen want het zonlicht is dan bijna magisch. Het is zo’n fijn moment, na een drukke dag en voor de feestavond, waarbij je even een moment samen hebt.
Wanner jullie ook gaan trouwen en nog een fotograaf zoeken, neem dan gerust contact met mij op!

 

 

Benieuwd naar de trouwleveranciers van deze bruiloft?

Jurk: Atelier Melly Ede.
Pak: Jac Hensen
Lunch: De Maes Catering.
Kapper en visagie: Studio Sanja
Bloemen: Espeterhoeve Barneveld.
Schoenen bruid middag: Berlioz Rotterdam.
Schoenen bruidegom: Merk Harris, Soeterboek Barneveld.
Locatie: Het Uilenbos Lunteren.


© Ditta van Gent Fotografie / all rights reserved