Awards

Ditta van Gent heeft in de afgelopen jaren diverse nationale en internationale awards gewonnen. Deze awards zijn gewonnen bij hoogstaande trouw- en familiefotografie wedstrijden. Er zijn ontzettend veel fotografie wedstrijden waar je als professioneel fotograaf aan mee kan doen. Uiteraard is dit fantastisch omdat het niveau van fotografie in Nederland daardoor enorm is gestegen de afgelopen jaren. Overigens niet alleen in Nederland maar wereldwijd! “Ik heb mijn keuze beperkt tot 3 competities waar ik aan mee doe. Namelijk de Documentary Family Awards, Fearless photographers deze twee zijn internationaal.
Als laatste maar zeker niet minste de Masters of Dutch wedding photography waarbij alleen fotografen uit Nederland en België mee kunnen doen.” Aldus Ditta.
Door mee te doen aan fotowedstrijden maakt het haar werk  ‘meetbaar’ en motiveert tot het maken van nog sterkere en unieke beelden. Ook is ze aangesloten bij het Twentyfive Collective. Twentyfive is een dynamisch collectief van de beste trouwfotografen van Nederland.

masters of dutchwedding photography award       documentary family awards         fearless photographers award winning photographer Netherlands   logo twentyvfive collective

 

 Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen?


© Ditta van Gent Fotografie / all rights reserved